Magda Barneda

Diplomada en Magisteri per la Universitat de Barcelona (1972); titulada com a mestre de Ioga per la AEPY, Associació Espanyola de Practicants de Ioga (1972); Instructora de Seitai per l’escola Seitai Barcelona de Katsumi Mamine (1979); Màster en Psicologia Aplicada amb Metodologia DBM i en Terapia i Consultoria Sistèmica per la Universitat de València (1999); Diplomada en Hipnosi per la Universitat de València (1999).

Inicia el Seitai el 1973 amb Katsumi Mamine, deixeble directe de Haruchika Noguchi, fundador del Seitai. Des de llavors no ha deixat d’aprofundir en el Seitai assistint a cursos i seminaris impartits per Katsumi Mamine, Nomura Sensei i els fills de Noguchi a Barcelona, Paris i Tòquio.
Porta tota una vida dedicada a l’estudi i l’observació de la relació entre el cos i la ment i s’ha mantingut activa practicant Seitai tant en la seva vida personal, amb la seva família i en l’àmbit professional.

Partint d’aquests coneixements i d’aquesta experiència, en els últims anys es centra també en portar el Seitai dins l’àmbit educatiu. En aquest context porta diferents grups de criança i imparteix diferents tallers sobre maternitat i paternitat, monogràfics sobre l’agressivitat i l’adolescència i cursos dirigits a educadors i Mestres a la Universitat de Barcelona i en diferents centres educatius.